A leggazdagabb magyar nyelvű világzenei adatbázis
   

Támogatók

A 2014 évi VIDOR Fesztivál támogatói

 

Nyíregyháza Megyei Jogú Város

 

Dr. Kovács Ferenc
polgármester

„A zöld alma, mikor pirosra változik, a komoly ember, mikor mosolyog, mintha nem egy és ugyanaz volna.”

Gárdonyi Géza

 

Tisztelt Vendégeink! Kedves Nagyközönség!

Szeretettel köszöntöm Önöket Nyíregyházán a VIdámság és Derű ORszágos Seregszemléjén! Ismét eltelt egy esztendő, újra itt a VIDOR Fesztivál, pedig még élénken élnek bennünk a tavalyi eseménysor emlékezetes pillanatai. A nyíregyháziak szíves vendéglátók és mosolygós, barátságos emberek, ez a színes színházi kavalkád mégis mindig olyan pluszt ad számunkra, amelyre jól esik egész évben visszagondolni.  Biztos vagyok benne, hogy ezt a programban fellépő társulatok és zenekarok, a vendégművészek, no meg az ország minden részéből városunkba látogató fesztiválozók is így gondolják.

A Móricz Zsigmond Színház falain túllépve, a VIdámság és a Derű kilenc napra beköltözik Nyíregyháza utcáira, és egyszerűen nem lehet mosoly nélkül elmenni mellette. S ez a hangulat minden esztendőben csak fokozódik, hiszen a szervezők mindent megtesznek azért, hogy tartalmas és szórakoztató, minden korosztály számára vonzó programot állítsanak össze.

De a mosolyon és a jó kedven túl, még számos számunkra fontos értéket hordoz magában e rendezvény. Összekovácsolja az embereket, közösséget épít, öregbíti városunk és színházunk hírnevét, és az érdeklődők előtt kitárja kilenc napra a világ kapuját. Olyan hagyományt teremtve ezzel, melyet reményeim szerint a gyermekeink is tovább fognak vinni. Mert a világ folyton változik ugyan, de a művészet és a mosoly örök.

Érezzék jól magukat idén is Nyíregyházán, a VIDOR Fesztiválon!

 

Dr. Kovács Ferenc
Nyíregyháza Megyei Jogú Város polgármestere

 
visszaKAPCSOLAT: info@vidorfest.hu

A 2014. évi VIDOR Fesztivál támogatói
BIZTONSÁGI TERV