A leggazdagabb magyar nyelvű világzenei adatbázis
   

Támogatók

A 2014 évi VIDOR Fesztivál támogatói

MVM OVIT Országos Villamostávvezeték Zrt.

 

Gopcsa Péter 
vezérigazgató

 

Az MVM OVIT Zrt., az MVM Csoport tagvállalata Magyarország energetikai iparának legkiterjedtebb tevékenységi körű létesítő, kivitelező és üzemeltető vállalata. Társaságunk működési területe az egész országra kiterjed, az ország számos térségében vannak telephelyeink, észak-magyarországi jelenlétünk több évtizedes múltra tekint vissza.

Nyíregyházán a közelmúltban jelentős nagyprojektben vettünk részt, és a jövőben is kiemelten fontos számunkra az üzleti jelenlét a térségben. Az MVM Csoport a hazai kulturális élet elkötelezett támogatója, küldetésének tartja, hogy a társaságcsoport hozzájáruljon a magyar- és az egyetemes kultúra értékeinek megőrzéséhez, művészeti programok megvalósításához. Ezért, mint a csoport meghatározó nagyvállalata, az MVM OVIT Zrt. örömmel tett eleget a felkérésnek, hogy a VIDOR Fesztiválnak – Magyarország legnagyobb ingyenes világzenei fesztiváljának – főtámogatója legyen.
Társaságunk nagy hagyományokkal rendelkezik, sokféle hálózati és erőművi szolgáltató, valamint gyártó tevékenységet végez: működése éppoly sokszínű, mint amilyennek a VIDOR Fesztivál idei évi programja is ígérkezik.

Nem marad más hátra, hogy a társaság nevében felemelő élményeket és kellemes szórakozást kívánjak a fesztivál minden látogatójának!

 

Gopcsa Péter
vezérigazgató
MVM OVIT Országos Villamostávvezeték Zrt.

 
visszaKAPCSOLAT: info@vidorfest.hu

A 2014. évi VIDOR Fesztivál támogatói
BIZTONSÁGI TERV