A leggazdagabb magyar nyelvű világzenei adatbázis
   
Mennyi a napi nevetésadag?
Kelet - Magyarország
[2014.08.30.]

A Vidor fesztiválon nem a bevétel a fontos, hanem az, hogy mindenki jól érezze ma- gát.

Elmondhatatlanul nagy öröm, hogy újra együtt lehetünk az év legvidámabb hetén, amikor semmi sem állhat a vidámság és a jókedv útjába – mondta dr. Tasnádi Csaba, a Móricz Zsigmond Színház igazgató-főrendezője, fesztiváligazgató és hozzátette: a Vidor nem profitorientált rendezvénysorozat, azt is mondhatnánk, hogy egy pénzherdáló fesztivál, hiszen nem a bevétel a fontos, hanem az, hogy mindenki jól érezze magát.

Ez egy kompromisszummentes össz­művészeti étlap.
HORVÁTH ENDRE
Az Emberi Erőforrások Minisztériumának kabinetvezetője, Horváth Endre úgy fogalmazott: a derű és a vidámság legalább olyan fontos az ember életében, mint az ivóvíz vagy a levegő. – De amíg azt lehet tudni, hogy mennyi vízre van szüksége a szervezetnek, az nehezen meghatározható, hogy mennyi legyen a napi nevetésadagunk. Az biztos, hogy együtt lenni és együtt nevetni jó, a fesztivál pedig lehetőséget ad erre. Ez egy remek ízléssel összeválogatott programsorozat, egy kompromisszummentes összművészeti étlap. Mindemellett pedig nemes kezdeményezés, hiszen nincs annál felemelőbb, mint megnevettetni az embereket. A Vidor bizonyítja, hogy nem csak a négy fal között lehet kulturális értékeket befogadni, az pedig érezhető, hogy Nyíregyházán ez közügy. Összefogás és szeretet övezi, erre pedig minden itt élőnek büszkének kell lennie – mondta.

Kulturált közönség
Dr. Kovács Ferenc, a megyeszékhely polgármestere arról beszélt, hogy az eseménysorozat országos hírűvé vált, hiszen sokan jönnek a fesztiválra az ország más tájairól, sőt, határon túlról is. – A hozzánk érkezők mindig megjegyzik, hogy a kulturáltság a közönséget is jellemzi, ezt pedig nagyon jó hallani. Az idei fesztivál gazdagabb kínálattal várja az érdeklődőket, mint a tavalyi – tette hozzá a polgármester, aki a fellépőknek nagy tapsot, a közönségnek pedig jó kedvet kívánt az előttünk álló egy hétre. KM


KAPCSOLAT: info@vidorfest.hu

A 2014. évi VIDOR Fesztivál támogatói

BIZTONSÁGI TERV