A leggazdagabb magyar nyelvű világzenei adatbázis
   
Elkezdődött a VIDOR Fesztivál
nyiregyhaza.hu
[2014.08.30.]

Elkezdődött a VIdámság és Derű ORszágos seregszemléje, azaz a VIDOR Fesztivál. Augusztus 29-e és szeptember 6-a között 9 nap alatt 44 helyszínen mintegy 400 programmal várják az érdeklődőket. A kőszínházi előadások mellett lesznek, bábelőadások, koncertek, filmek és kiállítások. A rendezvények 90 százaléka ingyenesen látogatható.

A Vidor Fesztivál megnyitóját ma este fél 7-kor tartották meg a Kossuth téren. Ünnepi beszédet mondott Dr. Kovács Ferenc polgármester, Dr. Tasnádi Csaba, a Móricz Zsigmond Színház igazgató-főrendezője és Dr. Horváth Endre, a Nemzeti Erőforrások Minisztériumának kabinetvezetője.

Dr. Kovács Ferenc, a Nyíregyházi Televíziónak adott interjújában elmondta, hogy a VIDOR Fesztivál nagyon jó alkalom arra, hogy az emberek találkozzanak egymással, beszélgessenek és jól érezzék magukat: "Ez a program a kultúráról, a jókedvről, az emberek közötti kapcsolatokról szól majd a vidámság szemüvegén keresztül"- hangsúlyozta.

Az este további része Lakatos Róbert és a Rév Zenekar, illetve a Cumbia All Stars koncertjével folytatódik.

A fesztivál részletes programja megtalálható a Nyíregyházi Naplóban és weboldalunk programajánlójában. A VIDOR fesztiválról készült fotókat folyamatosan közöljük honlapunkon.


KAPCSOLAT: info@vidorfest.hu

A 2014. évi VIDOR Fesztivál támogatói

BIZTONSÁGI TERV