A leggazdagabb magyar nyelvű világzenei adatbázis
   

MUSTÁRHÁZ I.I.T.I.

2014. 09. 02. kedd 1000

DIÓ TRIÓ
OVI BULI
FURFANGO – SAKKOvi Buli a Mustárházban! A legkisebbeket célzó programok között – a bábelőadások mellett – évek óta nagy sikernek örvend az óvodásoknak szóló Ovi Buli, mely révén a legfiatalabbakhoz szeretnénk közelebb hozni a népzenét, olyan koncertek segítségével, amelyek során a lurkók aktív résztvevőkként, játszva-énekelve ismerkedhetnek meg a magyar zene kincseivel, a különféle hangszerekkel, s az elhangzó dalokhoz kapcsolódó népszokásokkal és hiedelmekkel is.

DIÓ TRIÓ
Hogy kicsoda a Dió Trió? Hogy nem ismeritek? Nem csoda, hisz bámulatosan tudják repertoárjukat változtatni. Hol a hagyományos koncert-muzsikálással, sokféle népi hangszer bemutatásával lépnek színpadra, hol pedig a mese-dráma-játék elemeit építik be tematikus műsoraikba, melyek a népmesék világába röppentik a nézősereget.
Zenei világuk az ismert gyermekdalok, népdalok mellett saját szerzeményekre épül, a klasszikus és kortárs gyermekirodalomból merítve.
FURFANGO- SAKK című műsorukban a sakkjáték szabályai különböző zenei és tánc stílusokban jelennek meg, mely a népes gyermeksereggel közös éneklésre, táncra ad alkalmat.KAPCSOLAT: info@vidorfest.hu

A 2014. évi VIDOR Fesztivál támogatói

BIZTONSÁGI TERV